2020-03-01 07:55:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Tanácstalan lehet egy családi viszálykodás rendezésében

Napi horoszkóp március 1-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai napon sok időt tölthet szeretteivel, megpróbálja kárpótolni őket, amiért hét közben nem jutott rájuk elegendő ideje.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Néhány elejtett szó hallatán másképp lát egy-két családi eseményt. A teljes kép lassan áll össze. Le kell számolnia illúziói egy részével.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Akármennyit tölt is távol otthonától, a hazatérés mindig nyugalommal tölti el. Most azt szeretné, ha otthona, lakása szebb és kényelmesebb lenne, mint valaha.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Törekedjen a könnyen megoldható, egyszerű megoldásokra, ne bonyolítsa a helyzetet. Egy összejövetelen őszintén elbeszélget régi ismerőseivel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Tanácstalan lehet egy családi viszálykodás rendezésében. Mielőtt véleményt nyilvánítana, számoljon tízig, mert olyan összetűzésbe keveredhet, amelyikből lehetetlen sebek nélkül kiszállni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap kedvez az újításoknak. A megszokott módszerek helyett rugalmasan vált, és így sok időt takarít meg. Az estét töltse kedvesével vagy barátaival.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kiváló nap ez arra, hogy valami komoly dolgot megbeszéljen a kedvesével. Nem kell félnie, ma nem fog megbántódni, és jobban értékeli az ön érvelését is, mint máskor.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma gyakorolhatja a nagyvonalúság erényét szerettei körében. Talán valami anyagi támogatásra vágynak, vagy egyszerűen csak arra, hogy ön melléjük álljon hosszú távú terveikben. Ne tagadja meg tőlük a támogatását!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma ne foglalkozzon üzlettel, pénzügyekkel. Jó gondolatai csak akkor lehetnek, ha hagy időt az érlelődésre. A vasárnap pedig éppen erre való. Ma inkább a természetben járjon, kerülje a mesterséges helyeket, a zsúfolt plázákat!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Minél kellemesebb környezetben tölti ezt a napot, annál zavartalanabb lesz. A zajos, hangos helyek most nem igazán vonzzák. A kellemes zenét, vagy a természet csendjét vágyja inkább.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Talán nehezebb most helyesen ítélkeznie: az érzelmei túlságosan erősen befolyásolják, nehéz most józanul mérlegelnie. Jobb a döntésekkel várnia még néhány napot, ha teheti. Addig is aknázza ki empatikus képességeit.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Az utóbbi időben talán kissé túl sokat is vállal magára. Pedig volna rá lehetősége, hogy megosszon másokkal is feladatokat, a házimunkát. És ezzel végül is velük is jót tesz: a gyermekeit is például felkészítheti a nagybetűs életre.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: